Argumenter for mennesker

Book foredrag

Christiane Vejlø

FOREDRAGET ARGUMENTER FOR MENNESKER

Argumenter for Mennesker

FOREDRAG OM KUNSTIG INTELLIGENS OG MENNESKER

Mød en af Danmarks stærkeste profiler på forholdet mellem mennesker og teknologi. 

Mens teknologien udvikler sig med stadig større hast, så presser et vigtigt spørgsmål sig på. Hvad bliver menneskets rolle i en fremtid domineret af maskiner? Hvad betyder det, at maskinerne er begyndt at tale og skrive og skabe som os? Taber vi vores jobs til automatiseringen? Bliver vores læge, lærer og kærester erstattet af robotter? Vil nogen overhovedet gide at lave kunst? Det er valide spørgsmål, og med udgangspunkt i bogen Argumenter giver Christiane Vejlø et bud på hvilke unikke menneskelige kvaliteter, som måske kan sikre vores art en plads i fremtiden. Christianes bog og foredrag trækker på et væld af forskning og underholdende konkrete eksempler. Fra Platon og H.C Andersen til Elon Musk og Nick Cave. Og heldigvis er der håb, og masser af argumenter for mennesker. 

Foredragsholderen

Christiane Vejlø har arbejdet som foredragsholder og moderator på konferencer i ind- og udland i over 20 år. Med en kandidatgrad i Religionsvidenskab og Medievidenskab og mange år i tele- tech- og mediebranchen kommer Christiane med en helt unik ekspertviden om både etik og mennesker, digitalisering, teknologiudvikling og medieplatforme. Viden som garanterer relevante refleksioner og spørgsmål undervejs. Christiane Vejlø er som foredragsholder kendt for at underholde og skabe eftertænksomhed i salen, og for på afslappet vis at få talere og paneldeltagere til at stråle med deres viden og kompetencer i rollen som moderator.

Nationalt og internationalt

Jeres foredragsholder er en af Europas førende eksperter i forholdet mellem mennesker og teknologi. Hun har arbejdet i teknologibranchen i 20 år, hun sidder i dataetisk råd, er optaget i Kraks Blå bog og har rådgivet flere regeringer om teknologiudvikling og ansvarlig digitalisering. Christiane Vejlø står i front, når der i både ind- og udland skal stilles skarpt på mulighederne og konsekvenserne ved den digitale udvikling og fremtidens teknologi

Modtag gratis mails med argumenter for mennesker og de nyeste trends indenfor kunstig intelligens