Hvad betyder det at være menneske i en tid, hvor teknologi og accellereret udvikling slynger os frem i høj hast? En podcastserie søger tilbage til fortiden for at finde svar under rejsen mod fremtiden.

Sammen med præsten og forfatteren søger teknologiekspert Christiane Vejlø i en podcastserie på syv afsnit tilbage til de 7 berømte dødssynder og undersøger hvilken rolle, de spiller for mennesker i en moderne samtid.

For hvad betyder misundelse i en tid hvor vi oplever alle andres perfekte liv på sociale medier? Er dovenskab på vej til at blive en ønskelig kvalitet i en verden i evig bevægelse? Bliver det den skamfulde følelse af fråseri, som kommer til at stoppe vores overforbrug og redde planeten? Hvad gør vi, når den ene terapeut vil have vi skal tøjle vores indre vrede, og den anden ønsker vi skal i kontakt med den? Er det hovmod eller evolution, når forskningen stiler mod at skabe evigt liv? Kan vi leve med den griskhed techvirksomhederne udviser, når de tjener penge på de private data? Og er den nydelsessyge der rammer os gennem internettes mangfoldighed af porno skadelig for vores evne til virkelig at mærke ægte, analoge mennesker?

Teknologieksperten har en grad i religionsvidenskab, præsten styrketræner og spiller rollespil, og den prisvindende forfatter bryster sig af en strikt 1800 tals moral.

Podcastserien om De Syv dødssynder findes på alle eksisterende podcastplatforme. Lyt med det samme.